Vélemények

Az itteni vélemények a Facebook szakmai oldalamról átmásolt ajánlások. 

További véleményekért keresd fel a Google Cégemet - Kozmetikus Szasza néven.


Sztergiu Neda

Kamaszkoromban megjártam pár kozmetikust az arcbőrömmel, de közel 10 év kellett ahhoz, hogy rátaláljak Szaszára és a csodakezeire. (Elvégre a jó dolgokra várni kell). Ez idő alatt, nem találkoztam még nála precízebb és lelkiismeretesebb szakemberrel. Ezt mindig meg is hálálja a bőröm. Ráadásul,nem csak külsőleg szépít meg, de mindig vevő egy jó lelkizésre a kezelèsek alatt. Mindenkinek ajánlom, aki egy igazi, töltődéssel teli, kívül-belüli megszépülésre, valamint egy kis nyugalomra vágyik ebben a rohanó világban.

Kázsmér Erzsi

Szasza életem legjobb három kozmetikusa közé tartozik, ami éveim tisztes számát tekintve nem semmi! Fiatal kora ellenére kiváló szakember. Tisztelem benne, hogy nem elégszik meg a birtokában lévő tudásnak, folyamatosan továbbképzi magát, sokoldalúan bővíti szakmai ismereteit. Megnyerő egyénisége, és az általa teremtett nyugodt, barátságos környezet megteremti a feltételeit annak, hogy a kezelés alatt ne csak szépüljünk, de relaxálhassunk is. Mikor a "szépítész csapat" befejezi rajtam alkotó munkáját és elköszönök tőlük: Szaszától, Katától - aki a kezeimet varázsolja "fiatallá" -, és Krisztitől - aki a hajammal tesz csodát -, minden alkalommal tényleg úgy érzem, hogy megújultam, megszépültem, összeborzolódott idegeim kisimultak - egy szó, mint száz - újra szép az élet! Hasonló élményeket kívánok nektek is! Ha tehetitek, legyetek ti is az Onix csapatának vendégei!

Riedlinger Szilvia

Tündéri, segítőkész, profi kozmetikus. Szereti a munkáját és ez látszik is. Nem mellesleg, nagyon jó beszélgető partner.

Mentes-Kanti Veronika

Nagyon kedves, ügyes kozmetikus! Az általa formált szemöldököm nagyon tetszik! Az arcmasszázs is nagyon szuper, feltöltődve jövök el Tőle! No és az sem gond, ha az utolsó pillanatban jelzek, hogy elfogyott a hidratáló krémem, még ezt is megoldja! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Bárdosiné Stefán Éva

Alapos és maximálisan szép munkát végez. Szeretünk hozzá járni, aranyos, kedves és közvetlen. Szaszát csak ajánlani tudom, biztos, hogy nem fogsz csalódni.Minőségi alapanyagokkal dolgozik, a szalon rendkívül tiszta, nyugodt légkör vár mindig mikor megyünk.Szasza igazi kincs.

Kovács Krisztina

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis Tündérkét! Tündéri kedves Teremtés!És türelmes az én dzsungel szemöldökömmel van gond és hiszti mire kiszedi de végtelenül türelmes és főleg ügyes!!!! Nagyon ügyes!Az arcmasszírozás meg felér egy csodával!!!

Honti Bodnár Szabina

Arckezelésre járok Szaszához már 1 éve! Szeretek hozzá járni, mert alaposan kitisztítja az arcomat és emelet nagyon jókat szoktunk beszélgetni. A "kellemetlen" arctisztítás után pedig jön egy kényeztető arc masszázs, amit minden nap eltudnék viselni mert után olyan üdének és kipihentnek érzem magam! Ajánlom mindenkinek!

Krix Anita

Igényes, precíz és kiváló termékekkel dolgozik. Nagyon szeretek Szaszához járni

Demeter Reni

Pontos, kedves, precízen dolgozik.

Gubányi Gabriella

Profi munkát végez, minőségi termékekkel, és emberileg is kifogástalan fiatal hölgy! Csak ajánlani tudom!

Szitti

Arckezelésre járok Szaszához, nagyon alaposan kitisztítja az arcom. A szemöldökömet legutóbb hennával festettük, ami nagyon szuper, tényleg sokkal tartósabb, mint a sima festék. Ajánlom mindenkinek!

Zheng-Bezdány Zsófia

Maximálisan elégedett vagyok. Precíz és probléma mentes szépítkezésben volt részem. Szasza személyében pedig nagyon szimpatikus és korrekt kozmetikusra találtam rá. Bátran ajánlom mindenkinek!