Delay Infinity - Anti aging

Kinek ajánlom:

  • 30 éves kor felett bárkinek

30 éves korban

A harmincas éveikben járó nők bőrén már megjelenhetnek az öregedés első jelei. A munkával járó fáradtságot és stresszt, valamint a külső környezet káros hatásait már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, mint fiatalabb korban. A bőr felszíne dehidratálttá válhat a lassuló sejtanyagcsere miatt. Csökken a kollagén és elasztin termelés és a hialuronsav tartalma is a bőrnek. Egyeseknél már harmincas éveikben megjelennek a mélyebb mimikai ráncok is.

40 éves korban

Bármilyen legyen is a bőrtípus, és bármilyen eredetűek legyenek is a ráncok, ebben az életkorban a bőrben található kollagén- és elasztinrostok minősége és mennyisége minden esetben megváltozott a korábbi életkorokhoz képest. Ezért fontos a célzott kezelés, amelyek serkentik a fibroblasztok működését, a kollagén és elasztinrostok termelődését, szabadgyök elleni hatóanyagokat tartalmaznak, stimulálják a mikrokeringést, és friss élettel telítik a bőrt.

A bőr öregedésének tipikus jelei a tónustalan bőr és a ráncok megjelenése. Az okokat az irha rétegében kell keresni. A kozmetikai termékeket a bőr felszínére kenjük: a bőr mélyebb rétegeibe csak a kisebb molekulák jutnak el, speciális formulákra van szükség.

Főbb hatóanyagok:

Crocus Chrysanthus (korai sáfrány)

A keratinociták a bőrben kommunikálnak a fibroblasztokkal, közvetítő molekulák segítségével aktivizálják őket, hogy kollagént és elasztint szintetizáljanak. A Krókusz kivonat stimulálja a keratinocitákat, hogy termeljenek minél több ilyen közvetítő molekulát, késleltetve ezáltal a bőröregedést, ami a lassabb kollagén és elasztin termelés miatt már jeleket hagy a bőrön.

Oryza Sativa Rice ("lila rizs")

Antioxidáns hatású antociánokban, aminosavakban, ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag. Revitalizál, védi a bőrszövetet

A bőr táplálásának 5 szintje:

Mandula olaj: E,B vitamin, proteinek, ásványi sók

Jojoba olaj: E, F vitamin, ásványok.

Makadámia olaj: zsírsavakban, palmitoleinsavban nagyon gazdag, A,E,D vitamin

Avokádó olaj: nagyon gazdag E vitaminban, karotinoidokban (A-vitamin), fitoszterolokban

Karité vaj: antioxidáns, A,E,D vitamin

Antioxidánsok:

A vitamin retinol acetát

A retinol acetát az A-vitamin legstabilabb formája. Néhány a bőrünkben jelen lévő enzimek átalakítják transz-retinol savvá, amely az A-vitamin biológiailag aktív formája, nagyon erős antioxidáns. Stimulálja a szaporodását és a differenciálódását a keratinocitáknak, megújítva a bőrt. Az irhában megnöveli a GAG termelődését, ezek a molekulák képesek a vizet megkötni, segíti a kollagén termelés növekedését, javul a bőrstruktúra, a bőr tónusa és rugalmassága.

E vitamin tocoferol acetát

A tokoferol a bőrben hidrolizálja és felszabadítja az α-tocoferolt. Az E vitamin nagyon erős antioxidáns hatású, mert semlegesíti a szabad gyököket, blokkolja azokat a tényezőket, amelyek az oxidatív stresszel károsítják a bőr sejtjeit. Javítja a felhám hidratációját, növeli a vízmegtartó képességét.

Light scattering system

Egy innovatív technológia, "dupla párna" hatással. Egy nagyon erős soft focus és feltöltő hatást ér el. Két különböző méretű poranyagból (4 és 20 micron) tevődik össze, ami garantálni tud egy különleges fénytörő hatást. A bőrt homogénné teszi és optikailag is csökkenti a bőr hibáit.

A klasszikus és pótolhatatlan hatóanyagok

Hialuron sav

Béta-glukán

Természetes polimerek: azonnali lifting hatás

Maniókából kivont biopolimer

Egy új technológiából kreált polimer, egy 3D hálót formál, megerősítve és szétterítve a bőr felszínén egy rugalmas filmréteget. Ez a stabil biopolimer azonnali lifting hatást ér el a bőrön. A bőr felszíne bársonyosan simává válik a hatására.