Intense - Neurokozmetikai anti-aging kezelés 

Nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak a nőknek, akik nagyon energikusan és intenzíven élik a mindennapjaikat, sok időt töltenek technikai eszközök használatával. 

- Lassítja a bőr idegsejtjeinek öregedését, ezáltal a bőr öregedését is. 

Legújabb kutatások bizonyítják, hogy a bőr idegsejtjeinek károsodása nagy hatással van a kollagén és elasztin rostok képződésére, a bőr öregedésére. Ezt hívjuk NEUROAGEING-nek.

INTENSE HATÓANYAG: A laminaria hyperborea egy barna alga, mely segít csökkenteni az idegsejtek öregedését. Elősegíti egy úgynevezett védő idegsejt működését, a sAPP alfa-t, ami megelőzi az idegsejtek károsodását és újra aktívvá teszi a kollagén és elasztin szintézist. 

- Védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben. 

Főleg a városban élő nők és férfiak vannak kitéve a légszennyezésnek, a szálló pornak, melyek dehidratáltságot, korai bőröregedést okoznak. 

INTENSE HATÓANYAG: A mikroalgák által energetizált tengervíz egy láthatatlan védőpajzsot nyújt a bőr felületén és a mélyebb rétegekben is, megkötve és semlegesítve a bőrbe felszívódó káros anyagokat. 

- Védelmet nyújt az elektroszmog káros hatásaival szemben. 

Az elektronikai eszközök fény- és hőhatása káros szabadgyökök képződéséhez vezet, mely rendkívüli módon károsítja és öregíti a bőrt - ezt hívjuk DIGITAL AGEING-nek. 

INTENSE HATÓANYAG: A theobroma cacao egy fehér kakaó kivonat, melyet a fenntartható fejlődés előírásai szerint állítanak elő, kivonata gazdag peptidekben, szaharidokban és polifenolokban. Stimulálja a kollagén és elasztin termelődést, valamint csökkenti a kék fény által okozott károsodást.

A kezelés AZONNALI, látványos ránctalanító, simító és ragyogó bőrszín hatást ér el.

Kezelés menete:

- Letisztítás

- Radírozás enzimes peelinggel

- Speciális masszázs arcon, nyakon, vállakon

- Hatóanyag bevitele ultrahanggal

- Bőrfiatalító pakolás

- Búcsúkrém